Locul de muncă este pentru o persoană cu experiență în domeniul extracției uleiului de floarea soarelui și care cunoaște limba engleză la nivel avansat. Compania Danube Oil Company SRL oferă 17 mii lei șefului de organizare și desfășurare a activității de producere a uleiului.

Altele două locuri de muncă bine plătite sunt pentru poziția de mașinist  la excavator, locurile vacante fiind disponibile în orașul Chișinău și se oferă 14-20 mii de lei.

Clasamentul celor mai plătite joburi este continuat cu funcțiile vacante de inginer tehnolog la SRL Johannes Group, care se ocupă cu producerea confecțiilor textile. Pentru acești 3 ingineri salariile variază între 7-20 de mii de lei, în funcție de cerințe și zona de activare (Telenești și Chișinău).

16 mii lei vor fi oferiți celor doi conducători auto (transport internațional) din Bălți care vor corespunde condițiilor de angajare, inclusiv permis de conducere categoria D și experiență de lucru. La fel 16 mii lei vor fi sursa de venit pentru inginerul de securitate și sănătate în muncă din Leova.

La mare căutare și în această lună sunt inginerii, agenți de aprovizionare, operatorii de telecomunicații, conducătorii auto cărora li se oferă un salariu de maxim 15 mii lei.

Salarii de 8-10 mii lei sunt declarate de mai mulți angajatori pentru locurile de muncă vacante: sudori, cusători/cusătorese, contabili, conductori, bucătari, medici, etc.

Locurile de muncă disponibile pot vi vizualizate mai jos.


Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă și condițiile de ocupare a acestora:
– vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (adresele și datele de contact: http://anofm.md/network/agency);
– contactați Centrul de Apel – Piața Muncii la nr. 080001000 (apel gratuit din Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.00-17.00;

– accesați portalul www.angajat.md.

[d_2]

Source link