Wednesday, October 28, 2020
Acasă Uncategorized Opt moldoveni bolnavi de COVID-19 s-au stins astăzi din viață. Detalii despre...

Opt moldoveni bolnavi de COVID-19 s-au stins astăzi din viață. Detalii despre pacienți


Opt decese au mai fost înregistrate astăzi, în Moldova, în rândul celor infectați cu virusul COVID-19. Informația a fost comunicată în această seară de către Ministerul Sănătății (MSMPS).

Detalii despre persoanele decedate:

Bărbat de 86 de ani, din Transnistria. Pacientul mai suferea de boală ischemică a cordului și fibrilație atrială.

Bărbat de 61 de ani, din raionul Soroca, internat pe 14 iulie la spitalul raional. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat și ciroză hepatică virală.

Femeie de 76 de ani, din municipiul Chișinău, internată pe 15 iulie la Spitalul Clinic Muncipal „Arh. Mihail”. Moldoveanca mai avea hipertensiune arterială, diabet zaharat și cardiomiopatie hipertensivă.

Femeie de 58 de ani, din raionul Cahul, internată pe 18 iulie la spitalul raional. Pacienta mai suferea de ciroză hepatică și AVC.

Bărbat de 72 de ani, din municipiul Chișinău, internat pe 10 iulie la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: pacreatită cronică, sechele post AVC, diabet zaharat și hipertensiune arterială.

Bărbat de 56 de ani, din municipiul Bălți, internat pe 25 iulie la spitalul clinic din raion. Acesta mai suferea de cancer.

Femeie de 77 de ani, din raionul Fălești. Pacienta fusese transferată pe 25 iulie, de la Spitalul Raional Fălești, la Spitalul Clinic Bălți. Ea mai avea: diabet zaharat, insuficiență cardiacă, cardiopatie ischemică și hipertensiune arterială.

Bărbat de 71 de ani, din raionul Taraclia, internat pe 15 iulie la spitalul raional, care mai suferea de  diabet zaharat de tip II.

Bilanțul total al persoanelor infectate cu noul coronavirus în Moldova a ajuns la 23.154 de cazuri. Din acest număr, 16.154 de persoane s-au tratat de COVID-19, iar 748 au decedat.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

În sectorul Ciocana, o femeie a fost lovită de o mașină fără șofer

Clipe de panică pentru o femeie de 45 de ani din Chișinău. Aceasta a fost lovită în plin de o mașină, în timp ce...

Moldovenii care pleacă în România nu vor mai sta în carantină

România a exclus Republica Moldova din lista statelor cu risc epidimiologic ridicat. Astfel, cetățenii moldoveni care sosesc în România nu vor mai fi nevoiți...

Un bărbat din Șoldănești a fost răpus de COVID-19. Unde era internat pacientul?

Foto: tv8.md Un bărbat din Șoldănești a fost răpus de coronavirus. Pacientul era internat la Spitalul Clinic Republican din Chișinău. Conform Ministerului...

Un bărbat din Edineț a ajuns la spital după ce a căzut într-o fântână. Salvatorii l-au scos de la adâncimea de 13 metri

Foto simbol: unica.md În  dimineața zilei de astăzi, 6 august, salvatorii din raionul Edineț au salvat o persoană căzută într-o fântână....