Saturday, June 12, 2021
Acasă Internațional Patru fotbaliști și președintele clubului și-au pierdut viața într-un accident aviatic

Patru fotbaliști și președintele clubului și-au pierdut viața într-un accident aviatic

O nouă tragedie a lovit fotbalul brazilian, la patru ani de la accidentul aviatic în urma căruia antrenorul și 19 jucători de la clubul Chapecoense au decedat.

Duminică, patru fotbaliști și președintele clubului Palmas FR, din liga a patra braziliană, au decedat într-un accident aviatic, în care și-a pierdut viața și pilotul aeronavei de, anunță Besoccer, care citează CNN Brazilia.

O nouă tragedie în Brazilia. Patru fotbaliști au murit într-un accident aviatic

Cei patru fotbaliști, președintele de la Palmas FR și pilotul aeronavei erau, de altfel, singurele persoane aflate la bordul avionului de mici dimensiuni, care s-a prăbușit la scurt timp de la decolare, în apropierea unui aeroport din Luzimangues.
Clubul Palmas FR nu a transmis nicio informare oficială până în acest moment, dar Chapecoense, care a fost lovit de tragedia aviatică din septembrie 2016, a emis un mesaj de condoleanțe pentru victime.
”Am primit cu mare tristețe vestea accidentului aviatic în urma căruia au decedat patru jucători și președintele clubului Palmas. Din păcate, cunoaștem cât de ireparabile și incomensurabile sunt astfel de pierderi. Suntem alături de familiile îndoliate, prietenii, colegii și apropiații victimelor. Nu veți trece singuri prin asta”, a transmis Chapecoense.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare