Saturday, June 12, 2021
Acasă Social Patru persoane rănite în urma unui accident produs în capitală

Patru persoane rănite în urma unui accident produs în capitală

Graba și imprudența șoferilor duc la consecințe grave și chiar periculoase pentru viață. De acest fapt s-au convins trei șoferi din capitală care au ajuns într-un accident de proporții.

Totul a avut loc în data de 2 aprilie, aproximativ la ora 10.30, la intersecția străzilor  Alecu Russo și Nicolae Dimo. Imaginile de la locul impactului au fost expediate la adresa redacției noastre de mai mulți martori oculari. În imagini se văd trei vehicule grav avariate, ricoșate în diferite părți ale carosabilului.

Din spusele martorului ocular impactul s-ar fi produs din cauza că toți trei șoferi ar fi încercat să intre în intersecție la culoarea galben intermitent a semaforului. La fața locului s-a deplasat un echipaj de polițiști, dar și mai multe echipaje medicale prespitalicești.

Conform informației oferite de către ofițerul de presă a poliției capitalei Natalia Stati, în urma impactului patru persoane au fost rănite. Victimele imediat au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. La moment politiștii stabilesc toate circumstanțele. Cu detalii revenim în ediția următoare.

Sursa foto: echipa.md

Sursa foto: echipa.md

Sursa foto: echipa.md

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare