Sunday, October 25, 2020
Acasă Uncategorized Peste 900 de oameni bolnavi de COVID-19 au murit în Moldova. Detalii...

Peste 900 de oameni bolnavi de COVID-19 au murit în Moldova. Detalii despre pacienții decedați astăzi


Bilanțul total al deceselor în rândul celor infectați cu virusul COVID-19, în Moldova, a depășit azi pragul de 900. În ultimele ore, s-au mai stins din viață 11 pacienți bolnavi, informează Ministerul Sănătății.

Detalii despre pacienți:

Femeie de 70 de ani, din mun. Chișinău. Comorbidități: hipertensiune arterială de gradul II, obezitate de gradul II.

Femeie de 64 de ani, din raionul Ialoveni. Comorbidități: hipertensiune arterială de gradul II, cardiopatie mixtă, obezitate de gradul II.

Bărbat de 69 de ani, din raionul Anenii Noi. Comorbidități: cardiopatie ischemică, angină pectorală de efort CF III, hipertensiune arterială de gradul II.

Femeie de 84 de ani, din mun. Chișinău. Comorbidități: angină pectorală de efort CF III, hipertensiune arterială de gradul III, pielonefrită cronică bilaterală, encefalopatie mixtă.

Femeie de 62 de ani, din mun. Chișinău. Comorbidități: angină pectorală de efort CF III, hipertensiune arterială de gradul III, diabet zaharat de tip doi, nefropatie diabetică.

Femeie de 67 de ani, din mun. Chișinău. Comorbidități: angină pectorală de efort CF III, hipertensiune arterială de gradul III, cardiopatie mixtă, diabet zaharat primar depistat, obezitate de gradul I.

Femeie de 64 de ani, din mun. Chișinău. Comorbidități: hipertensiune arterială de gradul III, cardiopatie hipertensivă, diabet zaharat de tip doi.

Bărbat de 92 de ani, din mun. Chisinău. Comorbidități: hipertensiune arterială de gradul III, cardiopatie hipertensivă.

Bărbat de 69 de ani, din raionul Edineț. Comorbidități: cardioatie ishemică cronică, hipertensiune arterială, obezitate de gradul II, encefalopatie mixtă.

Femeie de 65 de ani, din raionul Edineț. Comorbidități: boală renală cronică.

Femeie de 70 de ani, din raionul Bălți. Comorbidități: diabet zaharat de tip doi, nefropatie diabetică.

Menționăm că bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 30.377 de cazuri. Din acest total, 21.543 de persoane au fost tratate (astăzi fiind externate 323), iar 908 au decedat.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

S-a stins din viață consilierul municipal Iurie Harmelin. Oficialul este și fondatorul teatrului „С улицы Роз”

Foto: sputnik.md Iurie Harmelin, fondatorul teatrului „С улицы Роз” din Chișinău s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut de colegii...

Au mai decedat cinci moldoveni bolnavi de COVID-19. Pacienții sufereau și de alte maladii

Încă cinci cazuri de deces s-au înregistrat în Moldova, victime fiind persoane infectate cu noul coronavirus. Ministerul Sănătății a informat astăzi, 6 august,...

video | Vor învăța și vor asculta cum cântă păsările! Elevii unei școli din Sîngerei vor face ore într-o clasă construită în aer liber

Foto simbol: www.tn.gov Elevii școlii din satul Ciuciueni, Sîngeri, vor face ore în aer liber, relatează nordnews.md. În localitate se construiește...

foto | Taraclia, pe urmele Orheiului? Are loc renovarea infrastructurii rutiere, iar Șor dă asigurări că va deveni „o perlă a sudului țării”

Renovarea infrastructurii rutiere a orașului Taraclia a ajuns la o nouă etapă, după ce un tronson de un kilometru a străzilor Fontanaia și...