Saturday, June 12, 2021
Acasă Social Polițistul de frontieră decedat în accidentul din această dimineață, a lăsat îndurerați...

Polițistul de frontieră decedat în accidentul din această dimineață, a lăsat îndurerați o soție și trei copii

Serghei Bostan, polițistul de frontieră, în vârstă de doar 29 de ani, care a decedat în urma unui accident produs în această dimineață, a lăsat în urmă trei copii. Angajații Poliției de Frontieră au exprimat condoleanțe apropiaților victimei.

„Angajații Poliției de Frontieră deplâng plecarea prematură a colegului lor, Serghei Bostan, fiind exprimate sincerele condoleanţe apropiaţilor în legătură cu încetarea lui din viaţă.

Inspector Bostan Serghei, în vârstă de 29 de ani, activa în Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, sediul central. A dedicat activității de frontieră peste nouă ani din viață, fiind angajat în Poliția de Frontieră din anul 2011. Pe parcursul său profesional a avut multe menționări și mesaje de apreciere.

În urma sa a lăsat îndurerați soția și trei copii minori.

În aceste momente de grea cumpănă, conducerea Poliției de Frontieră a transmis sincere condoleanţe rudelor şi prietenilor.

Bărbatul a decedat în această dimineață, în urma unui accident. Impactul s-a produs în jurul orei 07:00, pe traseul Chișinău – Cimișlia în apropiere de localitatea Bozieni din raionul Hîncești.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare