Thursday, May 13, 2021
Acasă Social Poșta Moldovei va relua expedierile poștale din China

Poșta Moldovei va relua expedierile poștale din China

Expedierile poștale din China prin intermediul operatorului „China Post” au fost reluate din 11 ianuarie. Despre aceasta anunță Î.S. „Poșta Moldovei”. Totuși, livrările vor fi reluate treptat pe măsură ce platformele online de vânzări se vor adapta condițiilor.

Operatorul poștal China Post urmează să notifice vânzătorii de pe platformele online despre reluarea serviciilor și expedierilor poștale către Republica Moldova.

Iar clienții Î.S. „Poșta Moldovei” care doresc să facă cumpărături de pe platformele online din China sunt rugați să se înarmeze cu încă puțină răbdare până când platformele online își vor adapta activitatea lor conform noii scheme logistice, pentru ca ulterior aceștia să poată beneficia de costuri optimale de livrare.

Reamintim că în legătură cu situația creată de pandemia COVID-19 și odată cu sistarea zborurilor internaționale de la începutul anului 2020, China Post a suspendat expedierea trimiterilor poștale internaționale pentru majoritatea destinațiilor din lume, inclusiv și pentru Republica Moldova.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare