Sunday, June 13, 2021
Acasă Social Primăria Chișinău a câștigat 34,5 milioane de lei în urma unei licitații

Primăria Chișinău a câștigat 34,5 milioane de lei în urma unei licitații

Primăria municipiului Chișinău va încasa 34,5 milioane de lei din vânzarea a 11 loturi de pământ care au fost scoase la licitație, transmite MOLDPRES.

Municipalitatea Chișinău a informat că astăzi a avut loc prima licitație funciară din anul 2021 privind vânzarea-cumpărarea terenurilor din intravilanul municipiului Chișinău. La licitație au fost expuse 15 loturi de pământ cu suprafețe de la 0,01 ha, până la 0,29 ha, pentru diverse destinații: construcții sau deservirea obiectivului existent (pentru deținătorii de terenuri adiacente), case de locuit individuale, bază de producere și depozitare, blocuri de locuințe etc. Prețul inițial al terenurilor a fost de la 150 mii de lei la 4 milioane de lei.

Pentru patru loturi expuse nu s-au înregistrat participanți, iar ultimele două au fost adjudecate prin negocieri directe, deoarece s-a înregistrat câte un singur participant. Cel mai scump teren vândut la licitație a costat 15 milioane de lei, pornind de la prețul inițial de 4 milioane lei. Acesta are suprafața de 0,2915 ha și este destinat pentru construcția unui bloc de locuințe.

Pe parcursul anului 2020, municipalitatea a vândut prin licitație funciară cu strigare 15 loturi de pământ din intravilanul municipiului, în sumă totală de 43,41 milioane de lei.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare