Produse antirid cu efect uimitor

285

Pielea este cel mai mare organ al corpului care este compusă din apă, săruri minerale, proteine, celule adipoase, colagen, fibre de elastină și glucoză. Partea cea mai sensibilă, atunci când vine vorba de factorii externi și reacțiile la aceștia, o reprezintă tenul, una dintre cărțile de vizită ale oricărei femei. Un ten curat și luminos va fi întotdeauna mai apreciat decât unul care este vizibil afectat de toxine sau îmbătrânire. Dar parcă, dintre toate semnele care ar putea afecta aspectul nostru fizic, cel mai mult ne deranjează ridurile. Pentru a le ține la distanță cât mai mult timp, am pregătit pentru dumneavoastră cîteva produse care vă vor ajuta să scăpați de imperfecțiunile pielii.

1. Gerovital H3 Evolution Ser cu Acid Hialuronic 6%

Este un serum cu acid hialuronic destul de concentrat și pe lîngă toate accesibil.. În general, acest gen de produse are o concentrație de 1-2%, pe când acesta este de 6%. Serumul netezește liniile de sub ochi, are un efect de hrănire a pielii și îi conferă o luminozitate atrăgătoare. Folosește-l cel puțin 3 luni ca sa vezi rezultate remarcabile.

 

2. The Inkey List Retinol Eye Cream

Crema de ochi cu retinol regenerează pielea ajutând-o să producă mai mult colagen. În plus, daca ai acnee sau cicatrici, acest ingredient vă ajută și la curățarea tenului.

3. The Ordinary Retinol 1% in Squalane

În cazul în care vrei un produs cu retinol pentru tot tenul, poți să încerci acest produs de la The Ordinary. Concentrația este destul de mare – 1% – asa că aplică serumul seara, de 2-3 ori pe săptămână, iar pe timpul zilei folosește o cremă cu SPF.

4. Neutrogena Cellular Boost SPF 20

Descoperiți un produs  care reduce vizibil semnele îmbătrânirii pielii în doar patru săptămâni. Neutrogena Cellular Boost SPF 20 combate îmbătrânirea pielii. Formula combină tehnologia de întinerire Hexinol ™ cu vitamina C, care ajută la creșterea fermității și elasticității pielii și promovează procesele de restaurare a pielii. Neutrogena Cellular Boost ajută la crearea unui ton uniform al pielii.

5. Revolution Skincare 30% AHA + BHA Peeling Solution

Această soluție de peeling conține 30% AHA și 1,5% BHA. Amestecul AHA ajută la exfolierea pielii moarte, făcând piele mai netedă, cu un ton și o textură rafinată. BHA este acidul salicilic, care pătrunde adânc în pori și previne erupțiile cutanate, lăsând pielea mai netedă și mai radiantă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.