Sunday, November 29, 2020
Acasă Educație Profesorii de la Universitatea Tehnică a Moldovei au primit laptopuri performante 

Profesorii de la Universitatea Tehnică a Moldovei au primit laptopuri performante 

71

Administrația Universității Tehnice a Moldovei își propune să sublinieze și să stimuleze în continuare calitatea, profesionalismul, entuziasmul și implicarea cadrelor didactice în evoluția de zi cu zi a comunității academice a UTM prin transmiterea în posesie personală a unor laptopuri performante pe perioada activității lor la UTM.

Astăzi, în cadrul celei de-a doua etape a programului „Instrumente TIC în activitatea didactică a UTM”, rectorul, prof. univ., dr. hab. Viorel Bostan, și prorectorul pe informatizare, relaţia cu mediul socio-economic, imagine şi comunicare, Dinu Țurcanu, au înmânat 30 de laptopuri pentru profesorii Facultății Inginerie Mecanică, Industrială și Transporturi (decan: conf. univ., dr. Sergiu Dântu), nouă pentru cadrele didactice din cadrul Facultății Textile și Poligrafie (decan: conf. univ., dr. Valentina Bulgaru), iar alte două pentru reprezentanții Centrului de Formare Continuă (director: conf. univ., dr. Valentin Amariei).

Profesorii care vor intra în posesia noilor laptopuri le vor putea utiliza în proiectarea cursurilor la catedră, în studiul la bibliotecă sau acasă, în cadrul diferitelor simpozioane, conferințe, stagii, mobilități etc.


Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.