Sunday, June 13, 2021
Acasă Social Protest în fața Curții Constituționale

Protest în fața Curții Constituționale

După ce mai mulți oameni s-au adunat să în fața Curții Constituționale să protesteze pașnic în susținerea Maiei Sandu. Ulterior, deputatul socialist, Vasile Bolea, în timp ce ieșea din incinta CC a fost agresat de protestatari. Deputatul a reușit să urce în mașină, timp în care mai mulți oameni au încercat să îi blocheze automobilul. Între timp o femeie a încercat să deschidă ușa mașinii lui Bolea, timp în care un polițist a bruscat-o, îndepărtând-o de mașina deputatului.

Imaginile au fost surprinse de reporterul Cu Sens care era într-o transmisiune live de la fața locului. Inițial a ieșit președinta Maia Sandu care a vorbit cu protestatarii și i-a îndemnat să protesteze pașnic.

Când a ieșit deputatul socialist, Vasile Bolea, mulțimea a devenit furioasă și a început să-l înjure pe acesta. Alesul poporului a evitat să discute cu ei, iar protestatarii au mers spre mașina acestuia unde au avut loc altercații între polițiști și cei prezenți la protest. Imagini de la fața locului puteți urmări în live-ul de mai jos.

https://www.facebook.com/watch/live/?v=268163718311910&ref=watch_permalink&t=6

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare