Sunday, June 13, 2021
Acasă Social S-a stins din viață Angela Zubco, doctor, conferențiar universitar

S-a stins din viață Angela Zubco, doctor, conferențiar universitar

Facultatea Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Administrative a USM, a anunțat astăzi că s-a stins din viață Angela Zubco, doctor, conferențiar universitar în cadrul Departamentului Științe Politice și Administrative, FRIȘPA.

„Cu profund regret anunțăm că distinsa, generoasa și inteligenta noastră colegă, doamna Angela Zubco, doctor, conferențiar universitar în cadrul Departamentului Științe Politice și Administrative, FRIȘPA, ne-a părăsit subit.

A fost CEA care mereu ne-a acordat sfaturi, ne-a îndrumat, iar împreună am realizat lucruri frumoase.

Ne va lipsi mereu, dar vom continua să-i valorificăm ideile, speranțele, să implementăm novațiile pe care le-a generat pentru îmbunătățirea calității studiilor la FRIȘPA.

Administrația facultății, colegii din cadrul Departamentului Științe Politice și Administrative și întreaga comunitate FRIȘPA exprimă sincere condoleanțe familiei și apropiaților.

Zbor lin la cer, dragă colegă…”, se arată într-o postare publicată de către colegi pe rețelele de socializare.

Zubco Angela a fost doctor, conferențiar universitar în cadrul Departamentului Științe Politice și Administrative, Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative, Universitatea de Stat din Moldova.

S-a născut la 13.12.1966, în s. Lopatnic, r-ul Edineț, Republica Moldova, a absolvit cu mențiune, Universitatea Pedagogică de Stat ,,Ion Creangă”, Istorie (1990) și Universitatea Liberă Intențională din Moldova, Drept (2004). Dna Angela Zubco a susținut teza de doctor la Universitatea București, Facultatea Istorie (1997.)

A parcurs calea ierarhică ştiinţifică și didactică de la laborant superior – lector – lector superior, până la conferențiar universitar în cadrul a mai multor instituții științifice și universitare. A activat timp de 26 ani în domeniul universitar (din anul 1994). A colaborat în cadrul Universității București (România) și a Universității de Studii Umanistice (Chișinău).

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare