Saturday, June 12, 2021
Acasă Social Scurgere de gaz intr-un bloc din capitală. 37 persoane au fost evacuate

Scurgere de gaz intr-un bloc din capitală. 37 persoane au fost evacuate

În seara zilei de 5 aprilie angajații IGSU au evacuat de urgență 37 de persoane, inclusiv 7 minori dintr-un bloc de locuit cu 5 nivele din strada Melestiu a capitalei.

Acțiunea realizată de pompieri a fost necesară întrucât a fost deteriorată o conductă subterană de alimentare cu gaz natural și avea loc o scurgere de gaze ce putea provoca o deflagrație. Potrivit primelor informații, deteriorarea conductei s-a produs în jurul orei 20:00, după ce în apropierea blocului la o distanță de 10 metri mai mulți muncitori au efectuat lucrări de foraj subteran și au deteriorat conducta de alimentare cu gaze, existând pericol iminent de explozie.

La fața locului pentru asigurarea securității antiincendiare și evacuarea oamenilor au fost îndreptate 3 echipe de salvatori și pompieri. Angajații IGSU au reușit să evacueze de urgență oamenii din clădire pentru ca aceștia să fie în siguranță.

La fața locului au intervenit și reprezentanții serviciilor gaze, care au remediat defecțiunea pentru preîntâmpinare unei situații de risc. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare