Monday, August 2, 2021
Acasă Capitala Ședința Comisiei pentru reoganizarea Direcției generală educație, tineret și sport

Ședința Comisiei pentru reoganizarea Direcției generală educație, tineret și sport

[ad_1]

Viceprimarul capitalei, Angela Cutasevici, a convocat astăzi ședința Comisiei pentru elaborarea conceptului de reorganizare a Direcției generale educație, tineret și sport (DGETS), constituită prin dispoziția 314-d din 29.06.2020. În cadrul întrunirii, membrii comisiei de profil, au examinat documentația adaptată, conform recomandărilor aprobate anterior.

Astfel, setul de acte privind planul de reorganizare a structurii DGETS, urmează a fi înaintat spre examinare și aprobare comisiei de specialitate din cadrul Consiliului municipal Chișinău.

Angela Cutasevici, președintele Comisiei a menționat că urmează a fi puse în discuție concluziile și rezultatele evaluării DGETS de către UNICEF asupra Conceptului de reorganizare a Direcției generale educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău, conform ultimelor recomandări în acest sens.

Până în prezent, grupul de lucru constituit la nivelul Direcției generale educație, tineret și sport a realizat următoarele activități: reviziuirea actelor normative privind aprobarea regulamentelor de organizare și funcționare, a organigramei și a efectivului-limită de personal al DGETS și DETS din sectoare; elaborarea notei informative; desfășurarea consultărilor publice și examinarea recomadărilor, cu includerea acestora în documentul final; înaintarea pachetului de documente privind noul Regulament de organizare și funcționare a DGETS spre avizare de către autoritățile administrației publice centrale de profil.

De asemenea, documentele reactualizate vor fi suspuse consultărilor publice în cea de-a doua etapă. Noua structură a DGETS şi Regulamentul de activitate urmează a fi publicate pe pagina web a Primăriei şi pe cea a Direcției educație.

 

 


[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare