Monday, April 19, 2021
Acasă Capitala Șocant! Un bărbat din Chișinău a amenințat cu arma alt bărbat

Șocant! Un bărbat din Chișinău a amenințat cu arma alt bărbat

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, originar din Chișinău, a amenințat cu arma un alt bărbat. S-a întâmplat  în noaptea de 19 spre 20 februarie, pe strada Sarmizegetusa din sectorul Botanica al Capitale. La fața locului a intervenit un echipaj de carabinieri al Direcției Regionale Centru.

Ajunși la fața locului s-a stabilit că în urma unui conflict iscat între cei doi, bărbatul care se afla într-un automobil de marcă KIA, de culoare albastră, a scos arma pe care o avea și a început să-l amenințe pe celălalt.

La fața locului a fost solicitată și intervenția echipajului BPRO. La somația oamenilor legii de a înceta acțiunile huliganice, agresorul a amenințat și oamenii legii cu răfuiala fizică.

Polițiștii au fost nevoiți să aplice mijloacele speciale pentru a calma agresorul. Ba mai mult, acesta se afla în stare de ebrietate.

Asupra agresorului au fost depistate obiecte asemănătoare cu armele de foc. Este vorba despre „Saiga – 410” și un pistol traumatic „Horhe”.  Bărbatul deținea armele legal. Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele.

Foto: carabinieri.gov.md

Foto: carabinieri.gov.md

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare