Saturday, June 12, 2021
Acasă Social Șoferul decedat ieri, în accidentul de la Fălești, era angajat al SIS

Șoferul decedat ieri, în accidentul de la Fălești, era angajat al SIS

Șoferul care a decedat ieri într-un accident în apropiere de satul Răuțel, raionul la Fălești era angajat al SIS. Ghenadie Josan ocupa funcția de șef al Direcției teritorială.

„Cu profund regret și durere, anunțăm despre trecerea prematură în neființă a colegului nostru, Ghenadie Josan, șef Direcție teritorială SIS.

Ofițerul de informatii și securitate a decedat pe 12 ianuarie curent, în urma unui teribil accident rutier, produs în apropierea satului Răuțel, raionul Fălești. Îl vom ține minte pe Ghenadie ca un bun profesionist, conducător talentat și adevărat patriot al Republicii Moldova.

Din numele conducerii Serviciului de Informații și Securitate și a întregului colectiv exprimăm sincere condoleanțe și compasiune rudelor îndurerate și celor apropiați.

Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!”, se arată în mesajul publicat de SIS.

Accidentul s-a produs ieri în apropiere de satul Răuțel, raionul Fălești. Șoferul, în vârstă de 36 de ani, a decedat pe loc după ce mașina pe care o conducea a derapat de pe traseu și s-a tamponat într-un copac, din cauza vitezei excesive.

Source liSnk

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare