Saturday, May 15, 2021
Acasă Social Stare de urgenţă în sănătate publică prelungită până pe 15 aprilie

Stare de urgenţă în sănătate publică prelungită până pe 15 aprilie

Stare de urgenţă în sănătate publică la Chişinău până pe 15 aprilie

Stare de urgenţă în sănătate publică în capitală până pe 15 aprilie, potrivit deciziei Comisiei extraordinare de sănătate publică a municipiului Chişinău.

De asemenea, conform deciziei, conducătorii instituţiilor publice şi private vor asigura regim special de lucru, prin atragerea la serviciu a personalului strict necesar, pentru asigurarea funcţionalităţii instituţiei şi a personalului, activitatea căruia necesită prezenţa obligatorie la locul de muncă. Pentru personalul, activitatea căruia nu necesită prezenţa obligatorie la locul de muncă, se vor asigura condiţii de muncă la distanţă.

Procesul educaţional va fi reluat în instituţiile de învăţământ, cu respectarea strictă a normelor de sănătate publică privind răspândirea COVID-19.

Este reluată şi activitatea centrelor de tineret din 16 martie.

Rămâne obligatorie purtatea mărştilor de protecţie în toate spaţiile publice deschise şi închise pe întreg teritoriul municipiului, inclusiv în stradă şi în transportul public.

Hotărârea Nr. 33 a Comisiei extraordinare de sănătate publică a municipiului Chişinău:

Precizăm că sâmbătă, după şedinţa Consiliului Suprem de Securitate, preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a anunţat că se propune instituirea stării de urgenţă pentru două săptămâni, în contextul situaţiei pandemice

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare