Saturday, May 15, 2021
Acasă Politică Statul Qatar ar putea dona vaccin anti-COVID pentru Moldova

Statul Qatar ar putea dona vaccin anti-COVID pentru Moldova

Statul Qatar ar putea dona vaccin anti-Covid pentru polițiștii și medicii din Republica Moldova. Ministrul Afacerilor Interne al Republicii Moldova, Pavel Voicu, a avut ieri, 16 martie 2021, o întrevedere cu E.S. Șeicul Khalid bin Khalifa bin Abdulaziz al Thani, prim-ministru, ministru de Interne al Statului Qatar.

În cadrul întâlnirii oficiale,  ministrul interimar al MAI, Pavel Voicu a solicitat sprijinul autorităților de la Doha pentru a examina posibilitatea de a oferi doze de vaccin pentru imunizarea polițiștilor, carabinierilor, polițiștilor de frontieră, pompierilor și salvatorilor, dar și a medicilor și profesorilor.

Totodată, ministrul interimar al MAI a transmis aprecierea pentru donația lotului de 8,5 tone de echipamente de protecție individuală oferit Guvernului Republicii Moldova în luna aprilie 2020.

De asemenea, Voicu a mulțumit pentru asistența acordată Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova. Lotul impunător de echipamente IT va fi distribuit unităților teritoriale ale Poliției. Calculatoarele, laptopurile, imprimantele vor asigura digitalizarea activităților și asigurarea minimizării riscurilor de infectare cu Covid-19 prin desfășurarea ședințelor în regim online.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare