Friday, October 23, 2020
Acasă Capitala Suspendarea traficului rutier pe unele străzi din capitală

Suspendarea traficului rutier pe unele străzi din capitală


Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada: 20 august 2020 – 29 august 2020, va fi suspendat traficul rutier pe str. Constantin Tănase și bd. Grigore Vieru, tronsonul cuprins între: str. Alexandr Pușkin și str. Ierusalim.

Măsura este impusă de necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a rețelelor de canalizare.

Astfel, în perioada executării lucrărilor, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Itinerarul rutelor de troleibuz nr.7 și nr.10 se scurtează: până la str. Albișoara, stația „Circul”.

Itinerarul rutelor de troleibuz nr. 12 și nr. 25 se modifică după cum urmează: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe str. București, str. A. Șciusev, str. Mihai Viteazul, str. Petricani, Calea Orheiului și în continuare pe traseele stabilite.

Itinerarul rutei de troleibuz nr. 24 se modifică după cum urmează: de pe str. A. Pușkin pe str. București, str. A. Șciusev, str. Mihai Viteazul, str. Petricani, Calea Orheiului, bd. Renașterii Naționale, str. Bogdan Voievod, str. Alecu Russo și în continuare pe traseul stabilit.

Itinerarul rutelor de troleibuz nr. 16 și nr. 32 se modifică după cum urmează: de pe str. A. Pușkin pe str. Ierusalim, bd. Grigore Vieru și în continuare pe traseele stabilite.

Itinerarul rutelor de autobuz nr. 5 și nr. 26 se modifică după cum urmează: de pe str. A. Pușkin pe str. Ierusalim, bd. Grigore Vieru și în continuare pe traseele stabilite.

Itinerarul rutelor de microbuz nr. 116, nr. 138 și nr. 162 se modifică după cum urmează: de pe str. A. Pușkin pe str. Ierusalim, bd. Grigore Vieru și în continuare pe traseele stabilite.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.  

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic. 

 

 

 
Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

„Cod Roşu” în Chișinău privind virusul SARS-CoV-2

Primăria municipiului Chișinău informează că duminică, 11octomrbrie, a.c., a fost adoptată o nouă Hotărâre a Comisiei extraordinare de sănătate publică a municipiului Chișinău (CESPMC)....

Evenimentele cultural-artistice dedicate Sărbătorii „HRAMUL ORAȘULUI CHIȘINĂU”

14 Octombrie 2020 mun. CHIȘINĂU 08:00 - 08:30 - DEPUNERE de FLORI (Monumentul domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt) 08:00 -...

Suportul municipalității din partea UNICEF Moldova

Viceprimarul de ramură, Angela Cutasevici, a organizat pe parcursul săptămânii curente (15-16 octombrie) mai multe ședințe cu grupuri de experți din partea UNICEF Moldova...