Saturday, May 15, 2021
Acasă Internațional Țara care își închide hotarele din cauza noii tulpini de coronavirus

Țara care își închide hotarele din cauza noii tulpini de coronavirus

În legătură cu răspândirea noilor tulpini de Covid-19, Cabinetul Corona a aprobat decizia de a sista zborurile către și dinspre Israel, începând cu 25 ianuarie 2021 și până la 31 ianuarie 2021, cu posibilitatea prelungirii acestui termen. Anunțul a fost făcut de către Ambasada Moldovei în Israel.

Astfel în această perioadă:

1. Se interzice intrarea avioanelor în Israel, cu excepția zborurilor cargo, a celor de stingere a incendiilor și a zborurilor pentru evacuarea medicală de urgență;

2. Este restricționată temporar eliberarea permiselor pentru companiile aeriene israeliene care operează zboruri;

3. Se reduce numărul excepțiilor pentru plecarea pe cale aeriană în afara Israelului, astfel încât să includă numai următoarele cazuri: tratament medical, proceduri judiciare la care persoana este parte, sau participarea la înmormântarea unei rude apropiate.

Directorul general al Ministerului Sănătății și Directorul General al Ministerului Transporturilor sunt împuterniciți să aprobe cererile excepționale de plecare în străinătate din motive umanitare sau de nevoi personale speciale. Interdicția zborurilor se aplică și avioanelor israeliene private.

Decizia a intrat în vigoare la ora 24:00 astăzi 25 ianuarie 2021, pentru a permite călătorilor, companiilor aeriene și aeroporturilor să se pregătească de implementarea acesteia.

Decizia respectivă va fi în vigoare până la 31 ianuarie 2021, cu o posibilă prelungire a termenului dat.

 

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare