Saturday, July 24, 2021
Acasă Legislația TikTok aderă la Codul de conduită al UE privind combaterea discursurilor ilegale...

TikTok aderă la Codul de conduită al UE privind combaterea discursurilor ilegale de incitare la ură din mediul online 10.09.2020 | JURIDICE MOLDOVA

[ad_1]

TikTok aderă la Codul de conduită al UE privind combaterea discursurilor ilegale de incitare la ură din mediul online

10.09.2020 | JURIDICE MOLDOVA

Comisia Europeană a salutat decizia platformei de socializare TikTok de a adera la  Codul de conduită al UE privind combaterea discursurilor ilegale de incitare la ură din mediul online.

“Prin aderarea la codul nostru de conduită, TikTok a demonstrat că se angajează ferm să combată discursurile ilegale de incitare la ură din mediul online. UE are nevoie de cooperare solidă cu astfel de actori importanți pentru a face mediul digital un loc sigur pentru toți”, a declarat Didier Reynders, comisarul european pentru justiție.

TikTok este cel de al nouălea partener care a aderat la codul de conduită, lansat în 2016, alăturându-se platformelor Facebook, Microsoft, Twitter, YouTube, Instagram, Snapchat, Dailymotion și Jeuxvideo.com.

Conform CE, care citează rezultatele celei de a cincea evaluări, publicate în iunie 2020, graţie codului de conduită, 90% din conţinutul semnalat este evaluat de companiile informatice în decurs de 24 de ore, iar 71% din conţinuturile considerate a fi discursuri ilegale de incitare la ură sunt eliminate.


Aflaţi mai mult despre ,
[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare