Monday, October 26, 2020
Acasă Social Trafic rutier suspendat pe două străzi din capitală

Trafic rutier suspendat pe două străzi din capitală


Sursa imaginii: ipn.md

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Social

12 Sep. 2020 / 08:50


Trafic rutier suspendat pe două străzi din capitală

În perioada 12-13 septembrie traficul rutier este suspendat pe două străzi din municipiul Chişinău.

Astfel, traficul rutier va fi suspendat pe strada N. Testemiţanu, în perimetrul str. Grenoble – str. Constantin Vârnav, sectorul Centru. Măsura este luată în legătură cu desfăşurarea lucrărilor de reparaţie a străzii.

Primăria municipiului Chişinău informează că, pe perioada desfăşurării lucrărilor, circulaţia transportului public va fi redirecţionată.

Ruta de autobuz nr. 9 se modifică după cum urmează: în direcţia or. Codru – de pe str. A. Mateevici pe str. Pan Halippa – şos. Hânceşti – str. Mioriţa – str. Grenoble şi în continuare pe traseul stabilit; retur – de pe str. Grenoble pe str. Gh. Asachi – str. Pan Halippa – str. Ismail şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr.125 se scurtează până la str. Constantin Vârnav.

De asemenea, în perioada 12 septembrie (ora 22:00) – 13 septembrie (ora 06:00), va fi suspendat traficul rutier pe strada Alexei Mateevici, în perimetrul str. Al. Puşkin – str. Mihai Eminescu, sectorul Centru. Măsura este luată în legătură cu desfăşurarea lucrărilor de reabilitare a reţelelor inginereşti.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunţată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

O minoră dispărută câteva zile a fost găsită fără suflare într-un apartament

O minoră în vârstă de 16 ani, anunțată ca fiind dispărută acum câteva zile, a fost găsită fără suflare într-un...

MAE a publicat lista restricțiilor pentru cetățenii RM în alte țări

Anunț important pentru moldovenii care planifică să călătorească în următoarele zile. Ministerul Afacerilor Externe a publicat lista actualizată cu restricțiile impuse pentru cetățenii Republicii...

Minora ucisă de iubitul ei este petrecută astăzi pe ultimul drum

Zi de doliu în satul de baștină al fetei ucise săptămâna trecută de către iubitul său. Astăzi, copila este petrecută pe ultimul drum. Informația a...

Încă un medic a pierdut lupta cu virusul

Sistemul medical din Republica Moldova a mai pierdut astăzi un specialist. Este vorba despre o angajată din cadrul Centrului de Sănătate Publică Hâncești, care...