Sunday, June 13, 2021
Acasă Capitala Trafic rutier suspendat pe o stradă din capitală

Trafic rutier suspendat pe o stradă din capitală

Traficul rutier va fi suspendat pe strada Ion Creangă, pe tronsonul cuprins între strada V. Belinski și strada E. Coca. Circulația va fi sistată în perioadele 27.03 – 28.03 și 03.04 – 04.04. Măsura a fost luată în legătură cu executarea lucrărilor de pozare a rețelelor inginerești, pe durata zilelor de odihnă, care necesită sistarea totală a circulației transportului în zonă.

Astfel, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

  • Rutele de troleibuz nr. 1 și nr. 22: în direcția str. Alba-Iulia – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile Mitropolit Gavriil Bănulescu – Bodoni, București, Alexei Șciusev, Constantin Stere, Vasile Lupu, Vissarion Belinski, Ion Creangă și în continuare pe traseele stabilite; în direcția spre centrul urbei – de pe str. Ion Creangă pe străzile Vissarion Belinski, Vasile Lupu, Constantin Stere, Alexei Șciusev, Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseele stabilite;
  • Rutele de troleibuz nr. 21 se prescurtează până la Calea Ieșilor (Bariera Sculeni);
  • Ruta de autobuz nr. 11: de pe str. Tudor Vladimirescu pe străzile Ion Creangă, V. Belinski, Ion Pelivan, Alba-Iulia, Ion Creangă, Tudor Vladimirescu și în continuare pe traseul stabilit.
  • Ruta de autobuz nr. 26: în direcția str. Alba-Iulia – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile Serghei Lazo, București, Alexei Șciusev, Constantin Stere, Vasile Lupu, Vissarion Belinski, Ion Creangă și în continuare pe traseul stabilit; în direcția spre centrul urbei – de pe str. Ion Creangă pe străzile Vissarion Belinski, Vasile Lupu, Constantin Stere, Alexei Șciusev, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit;
  • Rutele de microbuz nr. 101, 121, 125, 172 și 174: în direcția str. Alba-Iulia – de pe str. Ion Creangă pe străzile Eugen Coca, Piotr Ceaikovski, Vissarion Belinski, Ion Creangă și în continuare pe traseele stabilite; în direcția spre centrul urbei – de pe str. Ion Creangă pe străzile Vissarion Belinski, Ioana Radu, Eugen Coca, Ion Creangă și în continuare pe traseele stabilite;
  • Ruta de microbuz nr. 103: în direcția str. Alba-Iulia – de pe str. Ion Creangă pe străzile Eugen Coca, Ion Neculce, Vissarion Belinski și în continuare pe traseul stabilit, în direcția spre centrul urbei – de pe str. Ion Creangă pe străzile Vissarion Belinski, Ion Neculce, Eugen Coca, Ion Creangă și în continuare pe traseul stabilit.

De asemenea, va fi suspendat traficul rutier pe strada Ion Creangă, pe tronsonul cuprins între str. V. Belinski și str. E. Coca, cu excepția transportului public direcția spre str. Alba-Iulia. Circulația va fi sistată în perioada 04.04 – 30.04. Măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor în cadrul proiectului „Lucrări de reparație capitală a străzii Ion Creangă din mun. Chișinău, cu reabilitarea rețelelor de apeduct și canalizare”.

Astfel, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

  • Rutele de troleibuz nr. 1, nr. 21, nr. 22 și nr. 27: în direcția str. Alba-Iulia – pe traseul stabilit, în direcția spre centrul urbei – de pe str. Ion Creangă pe străzile V. Belinski, Vasile Lupu, Constantin Stere. A. Șciusev și în continuare pe traseele stabilite.
  • Ruta de autobuz nr. 11: de pe str. Tudor Vladimirescu (or. Durlești) pe străzile Ion Creangă, V. Belinski, Ion Pelivan, Alba-Iulia, Ion Creangă, Tudor Vladimirescu și în continuare pe traseul stabilit.
  • Ruta de autobuz nr. 26: în direcția spre centrul urbei – de pe str. Ion Creangă pe străzile V. Belinski, V. Lupu, C. Stere. A. Șciusev, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit; în direcția str. Alba-Iulia – pe traseul stabilit.
  • Rutele de microbuz nr. 101, 103, 121, 125, 172 și 174: în direcția spre centrul urbei – de pe str. Ion Creangă pe străzile V. Belinski, Ion Neculce, Eugen Coca, Ion Creangă și în continuare pe traseele stabilite, în direcția str. Alba-Iulia – pe traseul stabilit.

În perioadele vizate, conducătorii auto sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare