Monday, August 2, 2021
Acasă Frumusețe Trucuri pentru a menține machiajul sub mască

Trucuri pentru a menține machiajul sub mască

Machiajul și masca de protecție nu sunt chiar cea mai fericită combinație. Cu toate acestea, masca a devenit parte din rutina zilnică, asa că este nevoie să gasim soluții și să ne adaptăm.

Nu știi cum sa menții machiajul sub mască? Un dermatolog îți oferă cîteva trucuri care te vor ajuta să ai un machiaj natural și pe timp de pandemie.

Dacă machiajul tau ajunge întotdeauna pe mască, murdărind-o și facand imposibilă purtarea ei ulterioară, aplică sfaturile de mai jos. Te vor ajuta sa arăți impecabil oricând, chiar și imediat după ce iți scoți masca.

Cum sa împaci machiajul si masca de protecție: trucuri eficiente

1. Folosește o pudră delicată, in cantități mici. Cantitatea mare de pudră blochează porii, cauzând acnee, iritații, puncte negre. Pudra îți oferă un aspect mai estetic, natural și nu prea încărcat. Excesul de pudră poate bloca porii, rezultând în puncte negre, iritații sau coșuri.

2. Hidratează-ți corespunzător pielea și foloseste un fond de ten rezistent 

Dermatologii ne propun să folosim o cremă potrivită tenului înainte de a ne machia. Acest lucru permite ca produsele de makeup să se așeze perfect pe ten și să nu ajungă pe mască sau haine.

3. Evitarea utilizării primer-ului în exces

Este important să alegi un primer de calitate care îți va acoperi imperfecțiunile tenului. Dacă totuși nu poți renunța la primer, atunci folosește unul cu textura lejeră sau un ser. După ce acestea au fost aplicate și absorbite, se aplică fondul de ten și un concealer.

4. Evidențiază machiajul ochilor

Din cauza faptului că mare parte a feței tale este ascunsă sub mască, cea mai înțeleaptă decizie ar fi să te concentrezi pe machiajul pleoapelor și a sprincenelor. Conturează-le și scoate în evidență forma lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare