Thursday, October 29, 2020
Acasă Uncategorized Un ascensor din Rîbnița a fost cuprins de flăcări. În interior se...

Un ascensor din Rîbnița a fost cuprins de flăcări. În interior se aflau doi minori


Un ascensor a luat foc la Rîbnița, în urma unui scurtcircuit. În interior se aflau doi minori, care au fost salvați de salvatori. Cazul tragic a avut loc ieri, 4 august, în jurul orei 21:00.

Potrivit presei din stânga Nistrului, un bărbat de 63 de ani a apelat serviciul de urgență, comunicând că, într-o clădire locativă de pe strada Kirov, ascensorul a fost cuprins de flăcări, iar doi copiii – de 15 și 13 ani – au rămas blocați.

Așadar, la fața locului, au intervenit imediat ambulanța și pompierii. Fiind evacuați, minorii au fost transportați la secția de urgență a Spitalului Raional din Rîbnița. Mai târziu, copiii au fost luați de părinți, fără a fi nevoie de internare.

Conform jurnaliștilor din stânga Nistrului, cei mici plecau afară pentru a se juca, însă ascensorul s-a oprit între etajele patru și cinci. Micuții au început să țipe și au fost auziți de vecini.

Responsabilii au stabilit că în cutia de joncțiune a avut loc un scurtcircuit, moment în care mecanismul de ridicare a încetat să funcționeze. Flăcările au avariat cablul electric și cutia în sine, ulterior – consecințele au fost eliminate.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

În sectorul Ciocana, o femeie a fost lovită de o mașină fără șofer

Clipe de panică pentru o femeie de 45 de ani din Chișinău. Aceasta a fost lovită în plin de o mașină, în timp ce...

Moldovenii care pleacă în România nu vor mai sta în carantină

România a exclus Republica Moldova din lista statelor cu risc epidimiologic ridicat. Astfel, cetățenii moldoveni care sosesc în România nu vor mai fi nevoiți...

Un bărbat din Edineț a ajuns la spital după ce a căzut într-o fântână. Salvatorii l-au scos de la adâncimea de 13 metri

Foto simbol: unica.md În  dimineața zilei de astăzi, 6 august, salvatorii din raionul Edineț au salvat o persoană căzută într-o fântână....

Un bărbat din Șoldănești a fost răpus de COVID-19. Unde era internat pacientul?

Foto: tv8.md Un bărbat din Șoldănești a fost răpus de coronavirus. Pacientul era internat la Spitalul Clinic Republican din Chișinău. Conform Ministerului...