Saturday, May 15, 2021
Acasă Social Un moldovean a cumpărat un excavator din Lituania, dar a rămas fără...

Un moldovean a cumpărat un excavator din Lituania, dar a rămas fără el

O persoană juridică din țară a rămas fără mijlocul de transport, procurat cu 42 de mii de euro de la o companie lituaniană. Preliminar s-a stabilit că au fost întrunite toate condițiile legale de intrare pe teritoriul țării, însă la scurt timp excavatorul a fost dat în căutare internațională de către autoritățile din Marea Britanie.

Ofițerii de investigație din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră au inițiat cercetări conform unei infomații de sustragere a unui mijloc de transport de model JCB 85Z-1. Mijlocul de transport este un excavator pe șenile, fabricat în 2014 și este destinat pentru diverse săpături. Acesta a fost dat în căutare la începutul lunii martie curent de către autoritățile engleze.

Astfel, în urma mai multor acțiuni de investigații, polițiștii de frontieră au identificat locul de aflare a obiectului căutat. S-a constatat că excavatorul a fost introdus în țară acum o lună. Acesta a fost achiziționat, contra sumei de 42.000 euro, de către o persoană juridică din Republica Moldova de la o companie din Lituania. Persoana responsabilă a declarat că nu este în cunoștință de cauză despre cele depistate, este dispusă să coopereze cu Poliția de Frontieră întrucât își dorește o claritate a cazului dat.

În repercursiune, mijlocul de transport a fost indisponibilizat pe teritoriul unui Sector al Poliției de Frontieră. Ofițerii de investigație cercetează cazul în continuare colaborând atât cu autoritățile Marii Britanii cât și cu cele lituaniene pentru elucidarea tuturor circumstanțelor, identificarea persoanelor implicate și atragerea la răspundere celor care se fac vinovați.Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare