Saturday, May 15, 2021
Acasă Social Un tânăr a murit după ce a fost împins de pe un...

Un tânăr a murit după ce a fost împins de pe un pod

Caz șocant în orașul Nisporeni! Un tânăr de 28 de ani a murit după ce un individ, cu care avea un conflict mai vechi, izbucnit pe rețelele de socializare, l-a împins de pe un pod, de la o înălțime de aproximativ doi metri.

Incidentul s-a produs în data de 31 martie, în parcul din centrul localității și a fost surprins de camerele de supraveghere. Vă avertizăm cu urmează imagini cu puternic impact emoțional.

În imagini se vede cum victima stătea pe o bancă alături de alți amici, când de el s-a apropiat agresorul, un tânăr de 19 ani. Tinerii s-au certat câteva secunde, după care s-a trecut la violență. Bărbatul a fost lovit puternic cu pumnul în față, după care a fost împins de pe pod.

Victima de 28 de ani s-a ales cu traumatism vertebro-modular închis grav, luxația vertebrei C5 și contuzia medulară și a murit în data de 5 aprilie, în secția de reanimare a Institutului de Medicină Urgentă.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru huliganism și vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii. Individul agresor a fost reținut de oamenii legii și riscă ani grei de pușcărie.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare