Saturday, May 15, 2021
Acasă Politică Va susține sau nu PDM guvernul Nataliei Gavriliță

Va susține sau nu PDM guvernul Nataliei Gavriliță

Liderul Partidului Democrat, Pavel Filip, anunță că fracțiunea democraților nu va vota pentru Guvernul Nataliei Gavrilița.

„Sunt absolut sigur că mâine va eșua această tentativă și o să avem încă o zi de activitate în Parlament pierdută. Fracțiunea PDM nu o să voteze mâine, dar eu consider că totuși trebuie să existe această responsabilitate politică. Iată toată lumea știe că mâine nu o să fie votat Guvernul. De ce noi trebuie să parcurgem o zi întreagă cu prezentarea programului? Eu sunt sigur că peste o oră de întrebări și răspunsuri o să fie discursuri foarte multe. Eu cred că o să fie primul Guvern care nu o să ia niciun vot în Parlament. Asta o să fie un fel de batjocoră de cetățenii Republicii Moldova. Este părerea mea personală”, a declarat Pavel Filip în cadrul emisiunii Politica de la TV8.

Anterior, Filip spunea că probabil fracțiunea parlamentară a PDM nu va participa la acest „teatru al absurdului” și nu va veni la ședință.

Amintim că, mâine, 11 februarie, ora 09:00, Comisia juridică, numiri și imunități a Parlamentului se va întruni în ședință pentru a examina proiectul hotărârii pentru aprobarea programului de activitate al Guvernului și acordarea votului de încredere Executivului condus de Natalia Gavrilița.

Ulterior, la ora 10:00, Parlamentul se va convoca în ședința plenară pentru a examina proiectul hotărârii pentru aprobarea programului de activitate al Guvernului și acordarea votului de încredere Executivului condus de Natalia Gavrilița.

Amintim că Maia Sandu a desemnat-o la data de 27 ianuarie pe Natalia Gavrilița candidat la funcția de prim-ministru.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare