Monday, August 2, 2021
Acasă Social Viceprim-ministrul pentru Reintegrare a fost testat pozitiv la COVID-19

Viceprim-ministrul pentru Reintegrare a fost testat pozitiv la COVID-19

[ad_1]

Chişinău, 24 aug. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Cristina Lesnic, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus și se află în tratament la domiciliu. Informația a fost anunțată de Biroul Politici de Reintegrare, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, Cristina Lesnic urmează tratamentul în corespundere cu indicațiile medicilor, care urmăresc evoluția simptomatică. „Coronavirusul nu alege și suntem cu toții expuși riscului de a ne infecta. Îndemn încă odată toată populația să respecte regulile de protecție anti-epidemiologică pentru a se proteja pe sine, familiile sale și a nu supune riscului pe cei din jur”, a declarat Cristina Lesnic.

Biroul Politici de Reintegrare își va exercita toate funcțiile în continuare, una din priorități fiind asigurarea începutului anului școlar în siguranță în toate instituțiile de învățământ cu predare în grafia latină din regiunea transnistreană și Zona de Securitate.

Biroul pentru reintegrare precizează că o parte dintre angajații instituției au revenit astăzi din concediile anuale, iar cei care au fost în posibil contact urmează a fi testați la COVID-19.

[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare