Tuesday, October 27, 2020
Acasă Capitala Viceprimarii municipiului Chișinău au depus flori la monumentul domnitorului Ștefan cel Mare...

Viceprimarii municipiului Chișinău au depus flori la monumentul domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt


De Ziua Independenței, viceprimarii municipiului Chișinău, alături de membrii cabinetului, au depus flori la monumentul domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt.

Viceprimarul Ilie Ceban susține că cetățenii Republicii Moldova au în prezent acea independență și libertate pe care și-o doresc.

„Eu vad acest eveniment ca pe o oportunitate de a vorbi liber, a ne deplasa liber, fiindu-ne respectate toate drepturile fundamentale. Cred că fiecare cetățean trebuie să depună efort pentru a susține independența Republicii Moldova”, a declarant Ilie Ceban. 

La eveniment au participat Președintele țării Igor Dodon, Prim-ministrul Ion Chicu, deputați, dar și reprezentanți ai corpului diplomatic acreditat la Chișinău.

Declarația de Independență a Republicii Moldova a fost adoptată pe 27 august 1991 de către deputații din legislatura anilor 1990-1994.

Astăzi se împlinesc 29 de ani de la adoptarea Declarației de Independență a Republicii Moldova. 
Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Familiile nevoiașe din municipiu au primit lemne pentru iarnă

Primăria municipiului Chișinău informează că pe parcursul săptămânii curente, 240 de familii nevoiașe din capitală și din suburbii, au beneficiat de ajutoare la sub...

Cetățeni străini au depus jurământ pentru dobândirea cetățeniei Republicii Moldova

Primăria municipiului Chișinău informează că un grup de 29 de persoane care domiciliază în municipiul Chișinău au depus...

Municipalitatea îndeamnă cetățenii să participe la acțiunea de înverzire a orașului

Primăria municipiului Chișinău informează că sâmbătă, 24 octombrie a.c., va fi organizată o acțiune în cadrul Campaniei de...