Sunday, August 1, 2021
Acasă Uncategorized video | Clipe de groază pentru o bătrână de 83 de ani...

video | Clipe de groază pentru o bătrână de 83 de ani din Cupcini. Femeia a fost agresată și lăsată fără bani

[ad_1]

O bătrână de 83 de ani din raionul Cupcini a trăit momente de groază după ce un individ i-ar fi pătruns în casă. Bărbatul ar fi agresat-o și lăsat-o fără bani.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 18 spre 19 iulie. Femeia a alertat oamenii legii, comunicându-le că o persoană necunoscută a imobilizat-o cu ajutorul bandei adezive și i-a sustras portmoneul în care se aflau 10.600 de lei.

În urma măsurilor de investigații întreprinse, oamenii legii au identificat suspectul. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 29 de ani, originar din Comrat. El a fost localizat și reținut în raionul Cimișlia pe 10 august.

Fiind audiat, bănuitul și-a recunoscut fapta. Totodată, în cadrul verificării declarațiilor, la fața locului a fost reconstituită crima. Ca urmare a perchezițiilor efectuate la domiciliul suspectului, polițiștii au depistat și ridicat un portmoneu care s-a dovedit a fi al victimei.

Individul urmează să fie arestat pentru 30 de zile. Dacă vina îi va fi demonstrată, el riscă până la 10 ani de pușcărie. În același timp, în privința lui urmează a fi aplicată sentința judecătoriei Comrat de pe 29 iunie 2020, cu privire la condamnare la privațiune de libertate pe un termen de un an și șase luni pentru furt.[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare