Wednesday, October 28, 2020
Acasă Uncategorized video | Clipe de groază pentru o bătrână de 83 de ani...

video | Clipe de groază pentru o bătrână de 83 de ani din Cupcini. Femeia a fost agresată și lăsată fără bani


O bătrână de 83 de ani din raionul Cupcini a trăit momente de groază după ce un individ i-ar fi pătruns în casă. Bărbatul ar fi agresat-o și lăsat-o fără bani.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 18 spre 19 iulie. Femeia a alertat oamenii legii, comunicându-le că o persoană necunoscută a imobilizat-o cu ajutorul bandei adezive și i-a sustras portmoneul în care se aflau 10.600 de lei.

În urma măsurilor de investigații întreprinse, oamenii legii au identificat suspectul. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 29 de ani, originar din Comrat. El a fost localizat și reținut în raionul Cimișlia pe 10 august.

Fiind audiat, bănuitul și-a recunoscut fapta. Totodată, în cadrul verificării declarațiilor, la fața locului a fost reconstituită crima. Ca urmare a perchezițiilor efectuate la domiciliul suspectului, polițiștii au depistat și ridicat un portmoneu care s-a dovedit a fi al victimei.

Individul urmează să fie arestat pentru 30 de zile. Dacă vina îi va fi demonstrată, el riscă până la 10 ani de pușcărie. În același timp, în privința lui urmează a fi aplicată sentința judecătoriei Comrat de pe 29 iunie 2020, cu privire la condamnare la privațiune de libertate pe un termen de un an și șase luni pentru furt.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

În sectorul Ciocana, o femeie a fost lovită de o mașină fără șofer

Clipe de panică pentru o femeie de 45 de ani din Chișinău. Aceasta a fost lovită în plin de o mașină, în timp ce...

Moldovenii care pleacă în România nu vor mai sta în carantină

România a exclus Republica Moldova din lista statelor cu risc epidimiologic ridicat. Astfel, cetățenii moldoveni care sosesc în România nu vor mai fi nevoiți...

S-a stins din viață consilierul municipal Iurie Harmelin. Oficialul este și fondatorul teatrului „С улицы Роз”

Foto: sputnik.md Iurie Harmelin, fondatorul teatrului „С улицы Роз” din Chișinău s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut de colegii...

Partidul ȘOR insistă pe crearea asociațiilor agricole colective. „Vor putea face față provocărilor și amenințărilor”

Partidul Politic ȘOR a lansat o serie de propuneri în vederea susținerii agricultorilor care se confruntă cu probleme grave în acest an, cauzate...