Saturday, October 31, 2020
Acasă Uncategorized video | Cu 220 km/h pe contrasens. Un motociclist a fost urmărit...

video | Cu 220 km/h pe contrasens. Un motociclist a fost urmărit de Poliție de la Chișinău până la Orhei


În după amiaza zilei de ieri, un echipaj de patrulare care se ocupa de menținerea siguranței circulației rutiere, aflându-se pe șoseaua Balcani din municipiul Chișinău, a observat o motocicletă sport fără numere de înmatriculare. Inspectorii de patrulare au intervenit și, prin intermediul sistemului luminoscent și sonor, au solicitat conducătorului să stopeze.

Motociclistul a accelerat, iar din cauza că pe traseu se aflau mai multe automobile, a început deplasarea haotică printre mașini și pe contrasens, riscând să provoace în orice moment o tragedie. Potrivit oamenilor legii, într-un moment, el a accelerat până la 220 de km/h printre mașini.

Pe teritoriul raionului Orhei, echipele de patrulare au blocat totalmente traseul, iar motociclistul a fost stopat forțat. La ghidon se afla un tânăr de 20 de ani din raionul Drochia, iar în calitate de pasager era proprietarul vehiculului, în vârstă de 29 de ani, originar din Fălești.

Stăpânul vehiculului a declarat că și-a achiziționat mijlocul de transport în aceeași zi de la un individ care l-a adus, prin intermediul coletelor, dezasamblat din Europa și tot el l-a „adunat”.

Ambele persoane au fost reținute și escortate la Inspectoratul de Poliție Orhei pentru documentare. Tânărul care era la ghidonul motocicletei este documentat pentru încălcarea regulilor de înmatriculare sau de înregistrare de stat a vehiculelor și pentru că nu are permis de conducere. Alte două procese verbale au fost întocmite pentru neîndeplinirea de către șofer a indicației legale dată de agentul de circulație de a opri și pentru comportament agresiv în trafic. Motocicleta a fost dusă la o parcare specială.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

În sectorul Ciocana, o femeie a fost lovită de o mașină fără șofer

Clipe de panică pentru o femeie de 45 de ani din Chișinău. Aceasta a fost lovită în plin de o mașină, în timp ce...

Moldovenii care pleacă în România nu vor mai sta în carantină

România a exclus Republica Moldova din lista statelor cu risc epidimiologic ridicat. Astfel, cetățenii moldoveni care sosesc în România nu vor mai fi nevoiți...

Un bărbat din Edineț a ajuns la spital după ce a căzut într-o fântână. Salvatorii l-au scos de la adâncimea de 13 metri

Foto simbol: unica.md În  dimineața zilei de astăzi, 6 august, salvatorii din raionul Edineț au salvat o persoană căzută într-o fântână....

Un bărbat din Șoldănești a fost răpus de COVID-19. Unde era internat pacientul?

Foto: tv8.md Un bărbat din Șoldănești a fost răpus de coronavirus. Pacientul era internat la Spitalul Clinic Republican din Chișinău. Conform Ministerului...