Saturday, July 24, 2021
Acasă Uncategorized video | Iubire pe muchie de cuțit? Un tânăr povestește Poliției cum...

video | Iubire pe muchie de cuțit? Un tânăr povestește Poliției cum i-ar fi aplicat din gelozie prietenei sale plăgi în regiunea feței

[ad_1]

În dimineața zilei de 4 august, polițiștii din capitală au fost alertați de către o tânără. Aceasta le-a comunicat că sora ei a fost agresată de către prieten, fiindu-i cauzate leziuni corporale.

La fața locului, forțele de ordine au stabilit că bănuitul, în vârstă de 24 de ani, a venit în ospeție la prietena lui. o adolescentă de 17 ani. În urma unui conflict care s-a iscat din cauza geloziei, acesta i-ar fi aplicat minorei mai multe plăgi cu un cuțit în regiunea feței.

Medicii de la ambulanță i-au acordat tinerei primul ajutor medical, ulterior aceasta fiind transportată la spital. Polițiștii au reținut tânărul și l-au escortat la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual penale, acesta și-a recunoscut fapta.

Tânărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru tentativă de omor. Dacă vina îi va fi demonstrată, el riscă 10 ani de închisoare.

 [ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare