Friday, October 30, 2020
Acasă Uncategorized video | Nouă copii au rămas fără acoperiș deasupra capului după ce...

video | Nouă copii au rămas fără acoperiș deasupra capului după ce un incendiu le-a mistuit locuința. „Am mai avut o casă, dar tot a ars”


O familie cu nouă copii din Drochia a rămas fără acoperiș deasupra capului după ce un incendiu a mistuit locuința în care locuia, relatează nordnews.md. Maturii spun că acum 16 ani ei au suferit un caz similar.

Mama povestește că atunci când au izbucnit flăcările era la biserică și a fost telefonată de una dintre fiice, care a anunțat-o despre cele întâmplate. Când a ajuns, în jur se adunase lume, iar vecinii i-au spus că micuții nu se află în interior.

Acum, picii se află la sora mai mare, care are o casă cu o singură odaie. Copiii au relatat presei locale că nimic nu prevestea nenorocirea. Potrivit lor, în dimineață când s-a produs tragedia ei au mers la joacă, iar când s-au întors casa era deja cuprinsă de fum și nu li s-a mai permis să intre.

Până acum, un grup de voluntari s-a adunat pentru a le da o mână de ajutor și a făcut ordine. Acești își propun să facă tot ce le stă în puteri pentru a oferi speranță acestor persoane.

Tatăl familiei povestește că tot ce avea în casă a ars, inclusiv mobilă, haine, tehnică și produse. Familia este disperată și solicită ajutorul oamenilor cu suflet mare pentru a putea începe o viață nouă, mai ales că mama poartă sub inimă încă un copil. Cei care vor să îi ajute pot telefona la numărul 067373413.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

În sectorul Ciocana, o femeie a fost lovită de o mașină fără șofer

Clipe de panică pentru o femeie de 45 de ani din Chișinău. Aceasta a fost lovită în plin de o mașină, în timp ce...

Moldovenii care pleacă în România nu vor mai sta în carantină

România a exclus Republica Moldova din lista statelor cu risc epidimiologic ridicat. Astfel, cetățenii moldoveni care sosesc în România nu vor mai fi nevoiți...

Un bărbat din Șoldănești a fost răpus de COVID-19. Unde era internat pacientul?

Foto: tv8.md Un bărbat din Șoldănești a fost răpus de coronavirus. Pacientul era internat la Spitalul Clinic Republican din Chișinău. Conform Ministerului...

Un bărbat din Edineț a ajuns la spital după ce a căzut într-o fântână. Salvatorii l-au scos de la adâncimea de 13 metri

Foto simbol: unica.md În  dimineața zilei de astăzi, 6 august, salvatorii din raionul Edineț au salvat o persoană căzută într-o fântână....