Tuesday, January 26, 2021
Acasă Legislația Ziua Profesională a Juristului. Mesaj de felicitare din partea Ministrului Justiției, Fadei...

Ziua Profesională a Juristului. Mesaj de felicitare din partea Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi

Stimați colegi juriști,
Sărbătoarea profesională a juristului constituie o oportunitate inedită de a Vă împărtăși cele mai distinse și sincere gânduri celor care sunteți implicați în prezentarea, susținerea și aplicarea sub autoritatea Justiției, a eleganței normei de drept, întru promovarea valorilor democratice și statului de drept.
Potențialul Dumneavoastră intelectual şi profesional este enorm, iar activitatea care Vă consacră este o vocație de modele atunci cînd participați la orice etapă la realizarea calitativă a actului de justiție, la reflectarea asupra identificării soluțiilor ce ar contribui la modernizarea și reformarea justiției.
Îmi exprim profunda recunoștință şi gratitudinea pentru eforturile depuse de către fiecare reprezentant al profesiei juridice în diverse domenii de activitate, fără de care o justiție echitabilă și corectă nu ar putea fi înfăptuită.
Vă îndemn să Vă exercitați profesia cu multă dăruire, profesionalism și responsabilitate, să aveți puterea de a acționa întru asigurarea respectării drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor, precum și siguranței și încrederii în înfăptuirea calitativă a actului de justiție, iar finalitatea prestației Dumneavoastră de jurist întotdeauna să dea substanță principiilor Statului de Drept și Supremației Legii.
Dragi juriști, Vă doresc pace, prosperitate, multă sănătate şi reușite frumoase pe plan personal, performanțe remarcabile în munca Dumneavoastră nobilă.

La Mulți Ani Doamnelor și Domnilor juriști!

Cu deosebit respect,

Ministru al Justiției

Fadei NAGACEVSCHI

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare