Accident teribil pe șoseaua Orhei. Trei persoane au decedat

198

Vineri, 30 octombrie, în jurul orei 18:00 s-a produs un grav accident de circulație pe traseul R-21”Orhei – Călărași”, direcția spre orașul Călărași, în apropiere de satul Mana din raionul Orhei, anunță Poliția R. Moldova.

Din spusele martorilor, conducătorul automobilului de marcă „Land Rover Freelander”, care se deplasa cu viteză, a efectuat manevra de depășire a unui vehicul cu tracțiune animală care se deplasa în aceeași direcție și pe care l-a văzut în ultimul moment.

Din cauza carosabilului umed a pierdut controlul volanului și a ieșit pe contrasens, tamponând frontal un autotractor de marcă “Mercedes”.

În Land Rover se aflau trei persoane care au decedat la fața locului. Este vorba de șoferul în vârstă de 40 de ani și doi pasageri de 19 și, respectiv, 31 de ani.

Șoferul autocamionului nu a avut de suferit. La moment se întreprind măsuri pentru stabilirea cauzei exacte a producerii accidentului, identificarea persoanelor și stabilirea tuturor circumstanțelor care au dus la producerea tragediei.

Pentru descarcerarea corpurilor neînsuflețite ale persoanelor implicate a fost nevoie de intervenția colegilor de la DSE Orhei.

Vehiculul cu tracțiune animală nu a fost depistat la locul accidentului, urmând să fie stabilit de poliție. Vor fi oferite detalii noi pe parcurs.

Poliția avertizează: Stimați șoferi, țineți cont de recomandările noastre, adaptați viteza la condițiile meteo și fiți prudenți la drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.