Actorul Jean-Paul Belmondo a MURIT la vârsta de 88 de ani

0Internațional
7 Septembrie 2021, ora 06:10


 Actorul francez Jean-Paul Belmondo a murit la vârsta de 88 de ani. Anunțul decesului a fost făcut luni de avocatul său, relatează Euronews.

Vestea decesului lui „Bébel”, așa cum mai era numit, a venit de la cei mai apropiați colaboratori ai săi. Avocatul Michel Godest a precizat că actorul a murit în locuința sa din Paris, mai scrie sursa citată.


Jean-Paul Belmondo fost unul dintre cele mai mari nume din cinematografia franceză. În cariera sa de peste 50 de ani, legendarul „Bébel” a apărut în aproape 80 de filme.


Născut la 9 aprilie 1933, Belmondo a crescut într-o familie de artişti. Tatăl său, de origine italiană, a fost un renumit sculptor.


Actorul este cunoscut şi pentru rolurile din filmele franceze cu gangsteri, precum ”Classe tous risques” (1960), de Claude Sautet, şi ”Borsalino” (1970), de Jacques Deray.


 

Copyright © 2006 – 2021 Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al Publicaţiei Periodice TIMPUL DE DIMINEAŢĂ

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram


blog comments powered by

Actualitate
6 Septembrie 2021, ora: 18:23

Spania majorează salariul pentru a reduce decalajul dintre bogați și săraci

Spania îşi menţine strategia de a majora salariul minim pentru a reduce decalajul de prosperitate din ţară.


(
)

Citeşte tot articolul

Actualitate
6 Septembrie 2021, ora: 17:51

Rudele victimelor zborului MH17 acuză Rusia că minte în legătură cu rolul ei în doborârea avionului deasupra Ucrainei

Rudele celor 298 de victime ale zborului MH17 (Malaysian Airlines) acuză Rusia că minte în legătură cu rolul pe care l-a jucat în doborârea avionului. Luni au început depozițiile lor în procesul împotriva celor patru suspecți pentru incidentul din 2014,…


(
)

Citeşte tot articolul

Actualitate
6 Septembrie 2021, ora: 17:22Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.