Actorul rus Mihail Efremov a fost condamnat la 8 ani de închisoare cu executare în penitenciar: Va plăti și o compensație

77


Mihail Efremov va plăti o compensație familiei bărbatului decedat, în sumă de 800 mii de ruble. Judecătoarea a subliniat că, potrivit cercetărilor efectuate, jeep-ul lui Efremov era pe deplin operațional, iar el însuși se afla într-o stare de intoxicație severă. Pe lângă aceasta, în autoturism au fost găsite și urme de droguri.

Totuși examinarea lui Efremov nu a dezvăluit semne de dependență cronică de droguri sau abuz de substanțe: era în depline facultăți mintale, a spus judecătorea. Abramova a luat în considerare faptul că inculpatul are patru copii, inclusiv o fiică minoră studentă. Are premii de stat și suferă de boli cronice. „În plus, în ultimul său cuvânt, Efremov și-a declarat vinovăția. Instanța consideră că este posibil să se considere acest lucru ca o recunoaștere parțială a vinovăției și să trateze acest lucru ca pe o circumstanță atenuantă ”, a adăugat judecătoarea.

Amintim că, pe 8 iunie, actorul Mihail Efremov, aflat la volan în stare de ebrietate avansată a provocat un accident rutier. Mașina pe care o conducea – un Jeep Grand Cherokee a intrat în plin într-o camionetă de model Lada. Șoferul autoturismului, un bărbat de 57 de ani a murit.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.