AI ÎNTRE 16 ȘI 26 ANI? ÎNSCRIE-TE LA FORUMUL TINERILOR LIDERI DIN MOLDOVA

0


Echipa #FYLM declara a treia selecție cererilor de participare la Forumul Tinerilor Lideri din Moldova, care se va desfășura pe 27 septembrie până pe 1 octombrie!

[sc name=”reclama”

Tema principala a forumului este „mobilizarea comunității”, pe parcursul căruia tinerilor lideri se va acorda libertatea totală în discutarea soluțiilor pentru întrebările care le interesează.

Peste 60 de tineri și ambițioși lideri vor putea crea o platformă puternică și ne formală pentru depistarea soluțiilor și acțiunilor concrete.

Forumul se va desfășura pe teritoriul bazei de odihna „Eden” din Călărași.

Participanții forumului pot deveni persoane de la 16 până la 26 ani, locuitorii Republicii Moldova, inclusiv Transnistriei, fiind activiști , reprezentați ai organizației sociale, unei grupe, inițiative, consiliului ș.a.

Te poți înregistra AICI.

Cererile de participare se admit până pe 12 septembrie 2021, ora 18:00

Evenimentul “Forumul Tinerilor Lideri din Moldova” este implementat de Asociația Obștească „Tineretul Găgăuziei” împreună cu Slovak Foreign Policy Association (SFPA), cu sprijinul financiar al SlovakAid și Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova (KAS), și co-finanțat în cadrul Programului de Granturi 2021 pentru organizațiile de tineret al Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Sursa: https://youth.md/Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.