ALEGERI 2020. Ion Costaș și Constantin Oboroc și-au înregistrat grupurile de inițiativă pentru colectarea semnăturilor

82Politică
9 Septembrie 2020, ora 12:50


 

Comisia Electorală Centrală (CEC) a înregistrat astăzi încă trei grupuri de inițiativă pentru colectarea semnăturilor în vederea susținerii candidaților la funcția de președinte al R. Moldova


Potrivit CEC, este vorba de înregistrarea grupurilor de inițiativă pentru susținerea Violetei Ivanov, candidat desemnat de Partidul Politic „Șor”, Ion Costaș, candidat desemnat de adunarea cetățenilor, și Constantin Oboroc, la fel desemnat de adunarea cetățenilor.


În vederea colectării semnăturilor pentru susținerea candidaților la funcția de președinte al R. Moldova, CEC a eliberat membrilor grupurilor de inițiativă legitimații și liste de subscripție.


Grupurile de inițiativă vor colecta semnături până la data de 1 octombrie 2020.


Menționăm că Renato Usatîi ar putea figura sub numărul 1 în buletinele de vot de la prezidențialele din 1 noiembrie, dacă CEC va valida semnăturile în susținerea acestuia, iar Andrei Năstase ar putea fi al doilea în aceleași buletine.


 

Copyright © 2006 – 2020 Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al Publicaţiei Periodice TIMPUL DE DIMINEAŢĂ

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram

loading…


blog comments powered by

Actualitate
9 Septembrie 2020, ora: 16:04

Înalt prelat, care punea pandemia pe seama cuplurilor gay, testat pozitiv

Patriarhul Filaret, liderul Bisericii Ortodoxe Ucrainene a fost testat pozitiv cu Covid-19 și internat în spital, aflându-se în prezent în stare ”stabilă”, a transmis Biserica din Ucraina citată de NBC News.


(
)

Citeşte tot articolul

Moldova
9 Septembrie 2020, ora: 14:42

TRĂDARE DE PATRIE / Securiștii ruși Vladimir Cernov și Igor Maslov - „curatorii” de la Moscova care COORDONEAZĂ activitatea politică a „Președintelui Dodon”

Ultima oră
9 Septembrie 2020, ora: 12:56

OPINIE / Dodon s-a „înțeles” cu Plahotniuc și cu Șor. De asta nu mai apar „video-uri exclusive” și de asta nu se mai fac proteste anti-PSRM

Valeriu Pașa, activist PPDA, consideră că Igor Dodon s-a…Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.