Alertă de călătorie în Ucraina

57


Sursa imaginii:

Postat de: trm.md

Ştiri / Social

10 Sep. 2020 / 11:20


Alertă de călătorie în Ucraina

Intrarea străinilor pe teritoriul ţării, cu scop de tranzit, este interzisă până pe 28 septembrie. În context, Guvernul de la Kiev a actualizat noile măsuri şi, respectiv, lista rudelor cetăţenilor ucraineni care pot trece frontiera a fost extinsă, transmite Moldova 1.

De acum înainte, interdicţia de intrare nu se va aplica persoanelor cu grad de rudenie bunic al cetăţeanului ucrainean. Totodată, intrarea străinilor şi apatrizilor pe teritoriul Ucrainei în cazul călătoriei cu scop de tranzit este interzisă. Această modificare nu se aplică şoferilor şi membrilor de echipaje. La fel, este permisă intrarea persoanelor care urmează să studieze în instituţiile de învăţământ superior. Străinii şi apatrizii care intenţionează să traverseze frontiera ucraineană trebuie să deţină o poliţă de asigurare.

Cetăţenii moldoveni care întrunesc condiţiile de intrare în Ucraina urmează să prezinte la vamă rezultatul negativ al testului COVID-19 efectuat cu cel mult 48 de ore înainte de traversarea hotarului.

 

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.