„Analiză politică” / Alexandru Jizdan (PDM): Serialul „Frigăruii”

36Politică
25 August 2020, ora 09:16

Foto: simbol


Democratul Alexandru Jizdan „analizează” actualitatea politică.

Frigăruii au devenit o metodă populară pentru unii politicieni din Moldova în vederea achiziționării rapide a unor eventuali suporteri din teritoriu, mai ales dacă acești suporteri fac parte din partide parlamentare cu experiență serioasă și cu o resursă umană foarte bună.


Întâmplător sau nu, autorii frigăruiului de tristă pomină din toamna trecută, de la Florești: Eugeniu Nichiforciuc, Vladimir Andronachi, Alexandru Vâlcu și Vasile Botnari au reușit o altă „performanță”, oferind porții generoase de frigărui membrilor OT PDM Briceni.


Ca prim minune, odată cu numirea lui Mihail Gnatiuc, președinte al organizației respective, într-o funcție de raspundere și bine plătită la întreprinderea „Garile Auto Chișinău”, care apartine lui Alexandru Vâlcu, 17 membri în frunte cu Mihail Gnatiuc au declarat că părăsesc PDM.


Suntem siguri că nici pe departe toți membrii OT PDM Briceni nu au participat la acest „festin” de la o luni, și că această declarație bombastică nu este agreată de majoritatea colegilor noștri din Briceni, fapt care va fi confirmat în timpul apropiat.


Cert este însă că noțiunea de frigărui devine legendară în politica moldovenească, mai ales dacă aceasta este utilizată de asemenea „servitori ai interesului național”, precum cei menționați mai sus.


În ciuda provocărilor, PD pășește cu încredere pe calea reformării sale pentru a deveni un partid autentic european care are în prim plan interesul cetățenilor țării.


http://www.pdm.md 

Copyright © 2006 – 2020 Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al Publicaţiei Periodice TIMPUL DE DIMINEAŢĂ

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram

loading…


blog comments powered by

Economie
25 August 2020, ora: 13:42

Orban: Înzestrarea Armatei Române trebuie să relanseze industria Apărării. Am început la Avioane Craiova, continuăm cu Iveco

Premierul Ludovic Orban și-a exprimat speranța că fabrica de camioane militare pe care Iveco Defence începe să o construiască la Petrești (în județul Dâmbovița) va avea o contribuție importantă nu numai la înzestrarea Armatei Române, ci și la dezvoltarea…


(
)

Citeşte tot articolul

Politică
25 August 2020, ora: 13:01

Gazpromul se implică în campania electorală din Moldova. Dodon anunță „ieftinirea gazului”... în timpul campaniei electoraleSource link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.