Aproximativ şapte mii de persoane au intrat în ţară în ultimele 24 de ore

34


Sursa imaginii: border.gov.md

Postat de: Daniela Socolovschi

Ştiri / Social

29 Aug. 2020 / 09:47


Aproximativ şapte mii de persoane au intrat în ţară în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxului de persoane a constituit 16 055 traversări. Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră al Ministerului Afacerilor Interne, pe sensul de intrare în Republica Moldova s-au înregistrat 6 931 traversări persoane, dintre care 4 005 treceri la frontiera moldo-română, 1 359 treceri la frontiera cu Ucraina şi 1 567 treceri ale frontierei aeriene.

În punctele de trecere a frontierei deschise traficului au fost supuse screeningului 16 055 persoane şi completate 6 931 fişe epidemiologice individuale. La trecerea frontierei nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecţiei de tip COVID-19.

Pe parcursul a 24 de ore, poliţiştii de frontieră au înregistrat mai multe încălcări. 14 persoane au fost documentate pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire şi / sau combatere a bolilor epidemice iar cinci persoane au încălcat regimul zonei de frontieră şi cel al punctelor de trecere a frontierei.

Totodată, au fost înregistrate două treceri ilegale a frontierei moldo-ucrainene, o tentativă de trecere a frontierei cu document falsificat, iar un cetăţean străin a depăşit termenul de şedere pe teritoriul Republicii Moldova;

 

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.