Astăzi este marcată Ziua lucrătorului din sistemul de gaze

88


Sursa imaginii: moldovagaz.md

Postat de: Daniela Socolovschi

Ştiri / Social

06 Sep. 2020 / 12:23


Astăzi este marcată Ziua lucrătorului din sistemul de gaze

Astăzi este marcată Ziua lucrătorului din sistemul de gaze. De ziua lor profesională, şeful Sectorului de Producere din cadrul ”Moldovatransgaz”, Vitalie Iacovlev spune că este o mândrie pentru fiecare specialist din ramura dată să stea de veghe la sistemul energetic al ţării, informează Radio Moldova Actualităţi.

„Mi-am început activitatea în 1987, am fost primit la lucru ca maşinist la compresoarele tehnologice la staţia de comprimare. La Drochia, am activat zece ani în diferite funcţii, din anul 1998 activez la Chişinău în calitate de şef al sectorului de producere. Nu este important că eşti la Chişinău, la Drochia sau la Vulcăneşti, este o mândrie pentru fiacare specialist din ramura data. Am participat active la construcţia şi darea în exploatare a diferitor obiective. Sperăm că pe viitor toate staţiile de reglare a gazelor din Moldova să ajungă la standarte europene”, a menţionat şeful Sectorului de Producere din cadrul „Moldovatransgaz”, Vitalie Iacovlev.

Prioritatea unui specialist din sistemul de gazificare este siguranţa serviciilor pe care le oferă, spune şi şeful Secţiei Exploatare Gaze din cadrul întreprinderii „Chişinău-Gaz”, Vitalie Popovici.

„Activez din anul 2001, imediat după absolvirea universităţii, niciodată nu regret acest pas. AM început activitatea în calitate de lăcătuş, apoi ca maistru superior şi din 2009 deţin funcţia de şef Secţia Exploatare Gaze sectorul Botanica. Ne bucurăm întodeauna de rezultatele noastre, cea mai mare prioritate a noastră este siguranţa consumatorilor, să oferim servicii de calitate”, a spus Vitalie Popovici şeful Secţiei Exploatare Gaze din cadrul întreprinderii „Chişinău-Gaz” sect. Botanica.

La cei 21 de ani, principalul furnizor de gaze din ţară, a lansat campania „Oamenii „Moldovagaz”, 21 de ani de dedicaţie”. Cu această ocazie, cei mai buni angajaţi şi specialişti au fost distinşi cu diplome cu prilejul sărbătorii profesionale, Ziua lucrătorului din sistemul gaze. Potrivit serviciului de presă al întreprinderii, cinci persoane au primit Diplome de onoare ale Guvernului Republicii Moldova, cinci au primit Diplome de onoare ale Ministerului Economiei şi Infrastructurii, 14 persoane au primit Diplome de onoare SA „Moldovagaz” şi 21 au obţinut Diplome de mulţumire SA „Moldovagaz”.

În cadrul ceremoniei de înmânare, Preşedintele Consiliului de Administrare al întreprinderii, Vadim Ceban, a declarat că angajaţii sunt activul cel mai valoros al companiei.

 „Sunt mândru să conduc specialişti cu abilităţi profesionale atât de înalte”, a spus Vadim Ceban.

Totodată, cu diplome similare au fost distinşi 81 angajaţi ai altor companii din ramura gazelor naturale.

Ziua lucrătorului din sistemul gaze este marcată în prima duminica a lunii septembrie, sărbătoarea profesională fiind instituită în anul 1980.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.