Austria – România 2-3. Victorie imensă pentru România la Klagenfurt! Alibec, Grigore şi Maxim aduc cele trei puncte

68


România a învins Austria la ea acasă, 3-2, la capătul unui meci foarte bun făcut de tricolorii lui Mirel Rădoi. Alibec, Grigore şi Maxim au marcat golurile tricolorilor, în timp ce Baumgartner şi Onisiwo au înscris pentru gazde. La finalul acestui meci, România e lider în grupa 1 din Liga B a Ligii Naţiunilor, cu patru puncte după două meciuri.

România a început excelent meciul din Austria. Denis Alibec a deschis scorul, din pasa lui Florinel Coman. Avantajul „tricolorilor” nu a durat pentru mult timp însă.

Christoph Baumgartner a egalat pentru trupa lui Franco Foda, dintr-un voleu. Mingea a fost deviată și de Dragoș Grigore.

Loading…


Actul secund a început la fel de bine pentru reprezentativa noastră. Grigore a punctat pentru prima dată în tricoul naționalei (min. 51). Austria nu a mai reușit să ofere o replică pe măsură, iar trupa lui Rădoi s-a desprins pe tabelă în minutul 70, când Alex Maxim a profitat de o gafă imensă a lui Posch și l-a lobat superb pe A. Schlager.

Onisiwo a redus din diferență pentru Austria cu 10 minute înainte de final, însă cele 3 puncte au fost obținute în cele din urmă de „tricolori”, care sunt lideri acum în grupă.

Austria – România 2-3
Au marcat: Baumgartner ’17, Onisiwo ’81 / Alibec ‘3, Grigore ’51, Maxim ’69

Liga Națiunilor » Clasament Liga B, Grupa 1Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.