miercuri, ianuarie 26, 2022
Acasă Educație Autoritățile au lansat Linia Verde a Siguranței în Educație. Aici pot fi...

Autoritățile au lansat Linia Verde a Siguranței în Educație. Aici pot fi semnalate problemele legate de redeschiderea școlilor

44


Ministerul Educației, Culturii și Cercetării în colaborare cu organele locale de specialitate în domeniul învățământului lansează Linia Verde a Siguranței în Educație. Acțiunea are loc în contextul reluării procesului educațional în incinta instituțiilor de învățământ și are ca scop oferirea suportului informațional necesar tuturor elevilor, cadrelor didactice/ manageriale și părinților în gestionarea comportamentului în situații de criză provocate de pandemia virusului COVID-19.

În fiecare raion a fost desemnată o persoană responsabilă de monitorizarea cazurilor de infectare cu virusul COVID-19, în instituțiile de învățământ. În cadrul procesului se respectă normele deontologice și cerințele privind protecția datelor cu caracter personal.

Lista specialiștilor din cadrul organelor locale de specialitate din domeniul învățământului și numărul de telefon al Liniei Verzi din fiecare raion poate fi vizualizată mai jos.

De asemenea, pentru semnalarea situațiilor dificile în legătură cu redeschiderea instituțiilor de învățământ, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a creat Formularul Verde: Siguranță în Educație, în care pot fi descrise problemele și riscurile acestora.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalele noastre de Telegram: RO și RU.Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.