miercuri, ianuarie 26, 2022
Acasă Educație Cadrele didactice sunt invitate să participe la Conferința Anuală eTwinning „Classroom in...

Cadrele didactice sunt invitate să participe la Conferința Anuală eTwinning „Classroom in action: ADDRESSING CLIMATE CHANGE WITH ETWINNING”

56


În perioada 22-24 octombrie 2020 va avea loc Conferința Anuală eTwinning „Classroom in action: ADDRESSING CLIMATE CHANGE WITH ETWINNING”, ediția 2020.

Evenimentul va fi desfășurat online și va reuni 600 de cadre didactice, factori de decizie și experți din 44 de țări membre ale comunității eTwinning. Mai multe detalii găsiți în programul evenimentului.

Cadrele didactice care corespund criteriilor de eligibilitate și sunt interesate să participe, sunt invitate să completeze formularul de aplicare până la data de 16 septembrie 2020, ora 18:00

Numărul de locuri este limitat.

Criterii de eligibilitate

Candidații eligibili trebuie:

  • să fie membri eTwinning;
  • să cunoască limba engleză nivel de comunicare, limba de lucru a evenimentului;
  • să aibă experiență în implementarea de proiecte eTwinning (deținători de NQL/EQL), deținerea unui NQL la un proiect care reflectă abordarea tematică eTwinning 2020 – ”Schimbărilor climatice și provocărilor de mediu” este un avantaj.
  • să fi demonstrat interes pentru susținerea și promovarea programului eTwinning Plus Moldova și a parteneriatelor școlare europene;
  • să aibă competențe de utilizare a tehnologiei informației și comunicării (TIC) pentru stabilirea de parteneriate educaționale și desfășurarea cu succes a proiectelor școlare online.

De asemenea se va lua în calcul implicarea candidaților în acțiunea eTwinning pe parcursul anului școlar 2019-2020 – participarea la proiecte și evenimente lansate de Biroul Național și Central de Asistență eTwinning (de exemplu evenimente de învățare online și pe teren, eTwinning Day etc.) și implicarea în activitățile de promovare.

Pentru a vă înscrie, vă rugăm să completați formularul de aplicare.

Selecția participanților se va face în ordinea primirii formularelor, cu respectarea criteriilor de eligibilitate menționate.

Rezultatele selecției vor fi anunțate prin intermediul site-ului național eTwinning – www.e-twinning.utm.md

Cadrele didactice selectate vor fi contactate la adresa de email și numărul de telefon specificate în formularul de aplicare.

Atenție! Biroul Național de Asistență eTwinning Plus Moldova își rezervă dreptul de a restricționa participarea candidaților la evenimentele organizate ulterior, în cazul furnizării de informații false și nerespectării criteriilor de eligibilitate anunțate la înscriere de către aceștia.

Participarea la conferință este gratuită, costurile sunt acoperite din sursele acordate pentru programul eTwinning de către Comisia Europeană și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.