CEC a aprobat programul calendaristic pentru alegerile locale noi

0


Chişinău, 20 sep. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală /CEC/ a aprobat programul calendaristic pentru realizarea acțiunilor de organizare și desfășurare a alegerilor locale noi din data de 21 noiembrie curent, transmite MOLDPRES.

Membrii CEC s-au întrunit astăzi în ședință extraordinară, în cadrul căreia au aprobat subiecte care țin de desfășurarea alegerilor locale noi și repartizarea atribuțiilor între membrii autorității electorale centrale.

În același timp, la propunerea lui Pavel Postică, membrii autorității electorale centrale au evitat să aleagă un secretar al CEC, până la delegarea de către Parlament a încă trei membrii ai autorității electorale. 

Foto: cec.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.