CEC a constituit consiliile electorale de circumscripție de nivelul al doilea

47


Chişinău, 11 sep. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală /CEC/ a constituit astăzi consiliile electorale de circumscripție de nivelul al doilea pentru organizarea și desfășurarea alegerilor pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova din 1 noiembrie 2020, transmite MOLDPRES.

La ședința administrației electorale centrale a fost aprobată componența nominală a consiliilor electorale ale circumscripțiilor electorale, constituite din 9-11 persoane, desemnate, conform prevederilor legale, de instanțele de judecată, consiliile raionale/municipale, precum şi de către partide şi alte organizații social-politice reprezentate în Parlament. În situaţia în care numărul nu este suficient, acesta se completează de către CEC din Registrul funcționarilor electorali.

Prima ședință a organelor electorale constituite va avea loc cel mai târziu până la data de 14 septembrie 2020. Până la 26 septembrie 2020 urmează a fi constituite secțiile de votare, iar până la 6 octombrie 2020 și birourile electorale ale acestora.Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.