Cinci mandate de deputat au rămas vacante

0


Chişinău, 9 sep. /MOLDPRES/. Parlamentul a luat act de demisia a cinci deputați din Fracțiunea PAS, comunică MOLDPRES.

Astăzi au depus cerere de demisie deputații PAS Natalia Gavrilița, Andrei Spînu, Sergiu Litvinenco, Dumitru Budianschi și Rosian Vasiloi.

Natalia Gavrilița și-a depus cererea de demisie după ce a primit vot de încredere din partea Parlamentului și a devenit Premierul țării. De asemenea, și Andrei Spînu, Sergiu Litvinenco și Dumitru Budianschi au renunțat la mandatele de deputat în favoarea unor funcții deținute în Guvern. Andrei Spînu este vicepremier și ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale. Totodată, Sergiu Litvinenco a fost numit în funcția de ministru al Justiției, iar Dumitru Budianschi este ministrul Finanțelor.

De asemenea, Rosian Vasiloi și-a depus cererea de demisie după ce a fost numit șef al Poliției de Frontieră.

Foto: Parlament

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.